Bestellen en verzenden

Op het moment dat jouw bestelling geplaatst en betaald is ontvang je een bevestiging per e-mail. Wij gaan gelijk voor je aan de slag om jouw item te maken en/of verpakken en zo snel mogelijk naar jou toe te sturen. We hanteren een verzendtijd van 3-5 werkdagen. Indien jouw artikel op voorraad is, zal deze uiteraard eerder verstuurd worden.

 

Verzending voor een brievenbuspakket bedraagt €4,50,- en voor een pakket €7,50,-. Beiden worden verstuurd met Track & Trace zodat je jouw aanwinst kan volgen. Bij een bestelling van €50,- of meer zijn de verzendkosten gratis. Bij vragen en/of twijfels mag je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier op de website of per e-mail info@rhhandmadejewellery.com.

 

Er is ook een mogelijkheid om je gekochte items af te halen in Ommoord, Rotterdam. Tijdens het bestellen van je product, kun je tijdens het betalen aangeven of je verzendkosten wilt betalen of dat je jouw product wilt komen afhalen. Wanneer je afhalen hebt geselecteerd, nemen we snel contact met je op om te kijken welke dag en tijd jou het beste uitkomt! De betaling gaat wel online. Dus hou er rekening mee dat je gelijk online moet betalen.