RUILEN EN RETOURNEREN

Ruilen
Wil je een item ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat of kleur dan is dat geen enkel probleem. Meld je retour aan via het contactformulier op de website of stuur een e-mail naar info@rhhandmadejewellery.com. Je moet je zending op eigen kosten terug sturen naar:

RHJewellery
Dennekruid 136
3068SL Rotterdam

 

Retourneren
Wil je een item retourneren? Meld je retour aan via het contactformulier op de website of stuur een e-mail naar info@rhhandmadejewellery.com. Vermeld hierbij je naam, factuurnummer, welk item en de reden van het retourneren. Je retourzending moet je op eigen kosten terug sturen naar:

RHJewellery
Dennekruid 136
3068SL Rotterdam

 

Let op: wanneer je een item wilt retourneren moet deze binnen 21 dagen weer bij ons terug zijn. Wij raden je aan om je retourzending middels Track en Trace naar ons terug te sturen. Wanneer we de zending hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen enkele werkdagen terug gestort op jouw rekeningnummer.

 

Belangrijk:
Beschadigde en/of gebruikte items worden niet retour genomen. Mocht een item beschadigd aangekomen zijn tijdens levering, neem dan gelijk contact met ons op. Wij zullen hierbij vragen om een foto als bewijs.

Oorbellen nemen we vanwege hygiënische redenen niet retour.

Sale items mogen geretourneerd worden m.u.v. oorbellen. Het aankoopbedrag wordt niet terug gestort op je rekeningnummer. Je ontvangt een code die je kunt inwisselen op de website met het aankoopbedrag van je geretourneerde item. Deze code is 3 maanden na afgifte geldig.